Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Weer drie teams van HSV1946 /STAR die zich hebben geplaatst voor het NK groepsspringen

Geplaatst door HSV 1946

Zaterdag 10 november was de 2e kwalificatiewedstrijd voor het NK groepsspringen voor HSV 1946 en STAR. En ook deze drie teams plaatste zich voor de finale.
Als eerste moest het junioren B team, bestaande uit Floortje, Julia, Chenna, Elise, Emma, Liza, Jary, Niran en Rowan aan de slag. Dit team deed voor het eerst als een junior team mee, dus extra spannend. Op de airtrack lieten zij een erg strakke serie zien, waarbij de maximale moeilijkheid werd gehaald. Op het onderdeel minitramp startte de meiden heel sterk, maar helaas door blessures haalde zij net niet in de finale. Maar op het onderdeel tafel minitramp werd wel een finale plek behaald.
Het junioren mix A team bestaande uit Owen, Mike, Yori, Yaƫlla, Luca, Mirjam en Faye startte hun wedstrijd ook op de airtrack. Ook dit team liet zien dat zij al ver in hun ontwikkeling zijn. Ze behaalde voor het onderdeel airtrack een finale plaats. Ook voor het onderdeel tafel minitramp werd een finale plaats behaald. Twee mooie finale plekken waar dit team erg trots op mag zijn.
Voor het senioren mix A team bestaande uit Scott, Sophie, Demi, Kim, Juliette, Diandra, Arien en Juransly was het een zeer spannende wedstrijd. Dit team had veel tegenstand en door de concurrentie werden er moeilijke series getoond. Bij hun eerste onderdeel airtrack werden er nog wat foutjes gemaakt, maar zo lang de wedstrijd duurde vocht dit team zich terug in de wedstrijd. Zij plaatsten zich dan ook voor een finale plek op het onderdeel plank tafel en het onderdeel minitramp.
De trainers zijn zeer trots op alle springers die aan de kwalificatiewedstrijden hebben meegedaan. Nu kunnen de teams en trainers zich gaan opmaken voor een zeer drukke NK finaledag op zaterdag 8 december, waarbij de teams junior B, junior mix A, senior mix A, jeugd mix team, dames A1 en dames A2 met elkaar aan maar liefst 16 onderdelen meedoen.

< terug