Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Bodyfit

Sterke spieren? Gestroomlijnd lichaam? Conditie wordt verbeterd? Vet wordt verbrand? Ja echt waar en dit kan allemaal bij Bodyfit.

Voor wie is  Bodyfit?

Bodyfit is voor alle mannen en vrouwen met een redelijke conditie die graag zijn of haar lichaam in topvorm willen brengen.

Wat is Bodyfit  en hoe ziet een les eruit?

Body-fit betekent letterlijk fit lichaam. Om je lichaam fit(ter) te maken is het noodzakelijk om langduur sporten te gaan beoefenen. Na 20 minuten bewegen vindt namelijk optimaal vetverbranding plaats en neemt de conditie verbetering van hart en bloedvaten toe. Bodyfit is een algemene en intensieve training op muziek die alle spiergroepen aanpakt. De nadruk bij bodyfit ligt op het versterken van spieren, lenigheid en kracht en op het verbeteren van uw conditie. Uw lichaam komt weer in shape. We starten bij bodyfit altijd met een warming-up, gevolgd door conditietraining. Hierna worden grondoefeningen gedaan om de spieren te versterken. We eindigen altijd met een cooldown waarbij alle spieren weer worden gerekt en het lichaam weer tot rust komt.