Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Uitvoering groot succes!

Geplaatst door HSV 1946

Zaterdag 29 oktober 2016 was het dan eindelijk zover, de grote uitvoering. We bestaan dit jaar 70 jaar, dus was het tijd voor een feestje. Leuk & Zo had onze zaal omgetoverd in Disney style en wat zag dat er leuk uit.

Om 2 uur knalde Wim Wurtz, onze drive inn van deze dag, de spots aan en ging de muziek lekker hard. Het feest kon beginnen. We maakten een mooie tocht door heel Disney. En door onze schminkster Nancy van de Meer leek het net alsof we echte leeuwen, apen of een olaf in de zaal hadden.

Turnen selectie II gaf de aftrap. Zij dansten en daarna sprongen ze op de houten tumblingbaan op de muziek uit de film Rio. Daarna waren onze allerkleinste aan de beurt en zij gingen, verkleed als de 7 dwergen, samen met hun mama lekker klimmen en klauteren. De jongste meisjes van de dans dansten als Aladin voorbij, gevolgd door de onze kleuters als zeemeerminnen en krabben die gingen springen. Ineens kwamen daar de jongens en meiden van de airtumbling selectie als de apen uit Jungle Book de zaal in en maakte mooie sprongen op de airtumbling. Daarna werd het weer rustig in de zaal, want de recreatiemeisjes 6-8 jaar traden als Elza de zaal binnen. Zij liepen over de balk en sprongen over de kast. Toen kwam daar een zingende tarzan uit de trapeze en zij ging met de rest van de turnen selectie I meisjes over de balk springen en lopen. Helaas was het nog niet gedaan met de rust, want de piraten van recreatie springen kwamen via de touwen de zaal in gerend en sprongen over kasten en matten.

Pauze, het publiek kon buiten even genieten van een hapje en een drankje dat werd aangeboden door Slagerij Groeneveld. Maar daarna weer snel naar binnen, want de leeuwen stonden als klaar om los te gaan. Deze recreatie meisjes 9-12 jaar turnde er op los. Ook Hannah Montana was erbij. Springselectie I deed een coole act op de minitramp als Hannah EN Miley. Daarna kwam Aladin nog een keer voorbij, maar nu op zijn vliegende tapijt samen met Jasmine. De recreatie meiden 13 jaar en ouder sprongen op de dmt en liepen over de balk. Ook Toy Story was aanwezig, de oudere meiden van de dans, schopten met cowboy Woody de beentjes los. Daarna gingen we naar de Big Ben in Engeland, want daar zat Mary Poppins te wachten. De Turnplus meiden dansten en sprongen er als schoorsteenvegers flink op los. En toen was het even theetijd voor onze airtumbling recreatie. Zij gingen als Alice en consorten door de zaal via de trampo, dmt en airtumblingbaan. Toen ging het licht uit, want daar kwamen onze freerunners als The Incredables de zaal binnen en gingen onder en over banken, rekstok, balk en kasten. Tarzan had nog niet genoeg van ons feestje en kwam nog een keer voorbij. De dames en heren van spring selectie II sprongen mooie sprongen op de minitramp.

Hierna was ons feestje toch echt afgelopen. Maar gelukkig heeft Video Archief Hoek van Holland het allemaal kunnen filmen en kunnen we het allemaal terug zien op dvd.

Het was een zeer geslaagde uitvoering en we bedanken graag onze sponsoren, activiteiten commissie, leiding, sjouwploeg, assistenten, hulpmoeders en alle vrijwilligers!

De foto's die gemaakt zijn door Joyce Huis fotografie, staan onder Leuke info en dan foto's!

< terug