Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Twee keer zilver voor recreanten

Geplaatst door HSV 1946

Op zaterdag 21 november 2015 hebben een aantal jongens en meisjes van recreatie springen en recreatie turnen mee gedaan aan de individuele springwedstrijden in Schiedam. Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan en mooie resultaten behaald waar de trainsters erg trots op zijn.

Er waren 2 verschillende wedstrijd rondes. In de eerste wedstrijd ronde kwamen Daan, Mischa, Evy en Kelsey aan de beurt. Ze waren allemaal erg zenuwachtig. Daan begon de wedstrijd in de eerste ronde op kast minitramp waar hij een hele nette oefening liet zien. Vervolgens ging hij naar plankoline hoogvlak waar hij eveneens weer een mooie oefening liet zien. Hierna ging hij door naar de minitrampoline. Daan heeft hier voor het eerst op een wedstrijd een hurksalto gesprongen. Het was nog even spannend, want bij het in turnen viel hij op zijn billen. Maar in de wedstrijd zelf heeft hij het tegen deel bewezen en maakte hij een hele nette hurksalto tot op zijn voeten. Ook de rest van zijn sprongen waren erg netjes. Als laatste toestel had Daan lange mat. Hier heeft hij ook wederom weer goed zijn best gedaan. Al met al zorgde dit ervoor dat hij een mooie zilveren mediale verdiende in niveau D.

Ook Evy was in de eerste ronde aan de beurt. Evy was erg zenuwachtig. Zij begon haar wedstrijd op het toestel langemat. Hier heeft zij een hele mooie en nette oefening laten zien. Daarna ging Evy naar kast minitramp waar zij ook een hele nette oefening liet zien. Ook van de jury hebben we een hoop complimentjes gekregen, omdat Evy een mooie sierlijke presentatie heeft. Hierna had zij plankoline hoogvlak. Daar heeft zij eveneens weer heel goed haar best gedaan en heel netjes gesprongen. Als laatste had Evy minitrampoline. Hier heeft zij de wedstrijd heel netjes mee afgesloten. Uiteindelijk heeft zij een hele mooie 23ste plek behaald in niveau E. Zij had de allermeeste tegenstanders deze wedstrijd.

Kelsey was ook in de eerste ronde aan de beurt zij begon op kast trampoline. Hier heeft ze op haar aller best gesprongen. Daarna ging Kelsey naar de lange mat hier heeft ze ook heel mooi geturnd. Vervolgens kwam het toestel minitramp. Hier heeft zij alle sprongen heel netjes gesprongen en continu keurig in een keer geland zonder extra hup of stap. Als laatste toestel hadden ze plankoline hoogvlak. Ook hier heeft Kelsey heel netjes gesprongen. Zij heeft uit eindelijk een hele mooie 12de plaats behaald in niveau F.

Verder was Mischa in de eerste ronde nog aan de beurt. Hij begon op kast minitramp. Waar we in de trainingen heel hard hadden geoefend lukte helaas niet om te laten zien op de wedstrijd door de zenuwen, maar hij heeft super zijn best gedaan. Als tweede had Mischa lange mat. Waarbij hij alles heeft laten zien wat hij kon. Vervolgens ging hij naar de minitrampoline waar hij ook zijn uiterste best heeft gedaan en een hele mooie wedstrijd heeft gesprongen. Als laatste toestel had hij nog plankoline hoogvlak. Waar hij heel strak en netjes heeft gesprongen. Dit zorgde uiteindelijk voor een geweldige 14de plaats in niveau F.

In ronde 2 was het de beurt aan Hadiyah. Zij was de enige van HSV in de 2de ronde. Ze begon haar wedstrijd op de minitrampoline waar ze heel strak op sprong. Vervolgens lange mat die ook erg netjes was en op 1 lijn op de mat turnde. Als volgende toestel ging Hadiyah naar de kast trampoline. Ook hier ging ze heel netjes. Als laatste toestel had zij plankoline hoogvlak. Hier heeft ze de wedstrijd nog even op haar netst afgesloten. Hadiyah had een top wedstrijd laten zien en zorgde er dan ook voor dat ze een mooie 2de plaats behaalde met een zilveren medaille in niveau E.

< terug