Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Turnweekend selectie meisjes

Geplaatst door HSV 1946

Afgelopen vrijdag was het dan zover, het turnweekend voor onze selectie meisjes. Ze begonnen met een normale vrijdag training, maar vanaf 18.00 uur ging het los. Diverse activiteiten werden er deze avond al georganiseerd, waaronder een heuse disco douche. In bikini of badpak stonden de meiden met lekkere muziek op en knallende disco lichten aan heerlijk te douchen.

Ook de zaterdag zat vol met leuke activiteiten. Zo werden er cakjes gebakken, eigen turnpakjes ontworpen en geturnd in een mooie zaal in Capelle. Ook de zondag (de laatse dag) stond nog bordenvol leuke activeiten, zoals een bingo en weer een training in Capelle, want tenslotte blijft het een turnweekend.

De zondag werd afgesloten met een heerlijke barbeque van onze vaste sponsor DE HOEKSE BEZORGSLAGER. En wat was het allemaal weer super lekker. Hamburges, beefsate, kaaswrapes, kipsate en nog veel meer. Met een volle buik en een voldaan gevoel gingen alle turnmeisjes weer naar huis.

Uiteraard kon dit fantastische weekend niet plaatsvinden zonder leiding. Pascale, Kim, Maddie, Jessie en Demi bedankt voor de goede zorgen.

< terug