Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Springdag Sommelsdijk, eindelijk!

Geplaatst door HSV 1946

Afgelopen donderdag (20 oktober 2016) was het dan eindelijk zover, de springdagen in Sommelsdijk. En wat gingen we met een grote groep zeg! Er gingen 39 kinderen en 6 leiding mee. Wat doe je nou allemaal op zo'n springdag? Nou heel veel verschillende activiteiten.

We begonnen de dag met het klimmen aan de klimwand en tokkelen. De klimwand was erg hoog en toch durfden een hoop kinderen helemaal tot aan het plafond te klimmen. Heel knap! Vervolgens gingen we naar het boogschieten, waarbij de pijlen je om de oren vlogen. Een aantal kids kregen het zelfs voor elkaar om een pijl in de roos te schieten. Van de pijlen over naar de ballen bij het bowlen. Ook over het bowlen waren de kinderen goed te spreken. De strikes en spares bleven maar komen. Na bowlen was het snel gymkleren aan doen, want we gingen naar de specialiteit van de dag, namelijk het springen! Hierbij kon iedereen heerlijk uit zijn dak gaan en hele coole sprongen maken.

Na het springen gingen we lekker patatjes eten met wat lekkers erbij. En als laatste gingen we het allerleukste doen ….......... zwemmen!!!! De meeste kinderen keken hier de hele dag al naar uit en het was dan ook een mooie afsluiter van een top dag voor onze kinderen en de leiding.

< terug