Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Sintfeest op de gym

Geplaatst door HSV 1946

Afgelopen donderdag 24 november 2016 was het weer zover, ons jaarlijkse Sinterklaasfeest. Dit jaar waren alle kinderen t/m 8 jaar bij elkaar op dezelfde dag. In het eerste uur kwam Sinterklaas met maar liefst 3 Pieten bij de kleuters en peuters op bezoek. De peuters en kleuters waren heerlijk aan het klimmen en klauteren toen er ineens gebonkt werd. Daar stond Sinterklaas voor de deur. En wat vonden de kinderen het leuk om aan de Pieten en aan Sinterklaas hun kunsten te laten zien. De Pieten snapten er natuurlijk niet veel van en zaten steeds in de weg op de balk en op de kasten. De kinderen moesten de Pieten dus nog een hoop leren. Na een verhaaltje van Sinterklaas kregen alle kinderen een kleurboek en een cadeautje. Na het uitpakken en nog een paar liedjes zingen ging de Sint weer weg, maar niet helemaal weg want…

Na de peuters en de kleuters kwamen de kinderen van 6 tot 8 jaar naar de gym, voor een heuse Pietengym. Wat deden de kinderen goed hun best en ze gingen nog beter hun best doen toen daar Sinterklaas binnen kwam. Aan de Pieten gingen de kinderen uitleggen dat ze graag een salto of een flik flak willen leren op de gym. Gelukkig hebben de juffen dit gehoord, dus die kunnen donderdag gelijk aan de bak. Ook hier werd er voorgelezen en de kinderen zaten aandachtig naar Sinterklaas te luisteren en hebben hard meegezongen met alle Sint hits. Ook zij kregen een mooi kleurboek en een mooi cadeau.

De juffen Marielle, Jessie en Danique mochten nog even bij Sinterklaas komen en ook aan hulp juf Yaëlla en hulp meester Yori was gedacht.

Nadat Sinterklaas en de Pieten nog een rondje door de zaal hadden gelopen en alle kinderen luidkeels; “dank je wel Sinterklaas” riepen is de Sint weer verder gegaan naar andere kinderen.

Het was een geslaagd feest voor de kinderen.

< terug