Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Pieten op de recreatielessen (2015)

Geplaatst door HSV 1946

De kinderen kregen vorige week allemaal een briefje mee naar huis waarin stond dat ze deze week verkleed als Sint of Piet of........ naar de les mochten komen. Ook stond erin dat ze gingen oefenen voor hun Pietendiploma. Wat de kinderen niet wisten, is dat ze bezoek kregen van diverse Pieten. Nietsvermoedend waren de kinderen druk in de weer met cadeautjes in de schoorstenen gooien, over de daken lopen, in de touwen klimmen toen daar ineens wat Pieten voor hun neus stonden. Wat een feest was dat!!!

De Pieten bij de kleuterdans moesten mee gaan dansen. Dat verliep natuurlijk minder goed dan de Pieten zelf hadden gedacht. Ze mogen echt nog wel even een paar danslesjes gaan volgen!

De Pieten bij de ouder en kind gym konden het aardig bijbenen, maar vonden nog een hoop onderdelen eng. Misschien dat deze Pieten nog even terug moeten naar de Pietenschool?!

De Pieten bij de kleutergym en recreatie turnen deden ook aardig hun best. Er zat een ondeugende Piet bij die niet goed luisterde naar de andere Pieten en de juf. Misschien dat deze Piet dan maar mee moet in de zak in plaats van op de boot?!

Aan het einde van hun lessen werden alle kinderen beloond met een mooie Pieten(dans)diploma en een mooi cadeautje van de Sint via de Pieten.

We hopen dat Sinterklaas volgend jaar (weer) een bezoekje brengt aan de dans / gym!

< terug