Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Open Hoekse Individuele Springkampioenschappen 2017

Geplaatst door HSV 1946

Zaterdag 1 juli werd deze wedstrijd voor de 14e keer gehouden in de Sporthal van de Hoekstee. Er deden 9 verenigingen mee: Animo uit Hoogvliet, DOS uit Udenhout, Excelsior uit Rozenburg, FIT uit Amstelveen, KDO uit Hellevoetsluis, Sportuna uit Spijkenisse, Star en Thor uit Rotterdam en natuurlijk HSV uit Hoek van Holland.

Er waren 105 deelnemers ingeschreven op 270 onderdelen bestaande uit de Airtumbling, Minitramp, Kast plankoline, Kast minitramp, Pegasus plank en Pegasus minitramp. Dit jaar werd er voor het eerst gesprongen in 3 niveaus, nl. A, B en C niveau. Eén en ander om zo veel mogelijk springers mee te kunnen laten doen. Er lagen 5 toestelbanen en er werd gesprongen in 7 rondes. De wedstrijd werd om 08.55 uur geopend door de wedstrijdleider Henk Nieuwenhuis. De wedstrijd verliep prima. Er werd door alle deelnemers heel gedisciplineerd gesprongen. Hierdoor kon de jury goed jureren en lag alles goed op schema.

HSV viel dit jaar ook weer goed in de prijzen:

Airtumbling
Jeugd
Niv. C Goud: Lieke Noordam
Niv. A Goud: Rowan Kikkert
Junior
Niv. A Goud: Youri Sweeris

Minitramp
Jeugd
Niv. B. Zilver: Lieke Noordam
Niv. A Goud: Rowan Kikkert
Zilver: Emma van Wezel
Junior
Niv. A Goud: Yaëlla Dukers
Senior
Niv. B Goud: Max de Bakker

Pergasus MT
Jeugd
Niv. A Goud: Emma van Wezel
Junior
Niv. A Goud: Yaëlla Dukers
Senior
Niv. B Goud: Kiki Gibcus

De andere dames/heren van HSV hebben natuurlijk ook goed gesprongen, maar vielen buiten de prijzen.

HSV mag weer terugzien op een zeer geslaagde wedstrijd en zonder de medewerking van onze vrijwilligers was dit natuurlijk niet mogelijk geweest:
De juryleden, de telcommissie, de wedstrijdleiding, de EHBO, de dames van de Entree, de medewerkers van de Hoekstee, Evelien, de Toestelcommissie. En natuurlijk de mannen van het toesteltransport Cor en Patrick.

HSV wenst hierbij ook iedereen een hele fijne vakantie en we zien onze leden en toekomstige leden graag weer in week 36 op onze lessen.

< terug