Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Open Hoekse Individuele Springkampioenschappen

Geplaatst door HSV 1946

Zaterdag 2 juli 2016 werd voor de 13e keer deze wedstrijd gehouden in de Sporthal van de Hoekstee. Er deden 8 verenigingen mee: Advendo uit Capelle ad IJssel, Animo uit Hoogvliet, GV Barendrecht uit Barendrecht, DOS uit Udenhout, FIT uit Amstelveen, Star uit Rotterdam, Velocitas uit Waddinxveen en natuurlijk HSV uit Hoek van Holland.

Er waren 110 deelnemers ingeschreven op 262 onderdelen. De onderdelen waar aan meegedaan kon worden waren: Airtumbling, Minitramp, Kast Plankoline en Pegasus Minitramp. Er werd weer in twee niveaus gesprongen, nl. een moeilijk en een iets gemakkelijker niveau. Dit, om zoveel mogelijk springers mee te kunnen laten doen. En wat was het weer een succes, de wedstrijd verliep prima. Er werd door alle deelnemers heel gedisciplineerd gesprongen. En bij de jury liep ook alles volgens het schema, want zonder jury geen wedstrijd. De deelnemers van HSV hebben weer laten zien wat ze waard zijn.

Airtumbling jeugd:

Niv. 1: 1e Yaëlla Dukers , 2e Britt v .d. Berg

Niv. 2: 1e Emma van Wezel

Airtumbling junior:

Niv. 1: 1e Youri Sweeris

Minitramp jeugd:

Niv. 1: 1e Rowan Kikkert, 3e Yaëlla Dukers

Minitramp junior:

Niv. 1: 1e Youri Sweeris

Pegasus MT jeugd:

Niv 1: 1e Yaëlla Dukers

Niv. 2: 2e Emma van Wezel

Pegasus MT junior:

Niv.1: 1e Britt van Nieuwkerk

Pegasus MT senior:

Niv.2: 1e Iris Zweistra

De andere dames/heren van HSV hebben ook goed gesprongen, maar vielen helaas buiten de prijzen.

HSV mag weer terugzien op een zeer geslaagde wedstrijd en zonder de medewerking van onze vrijwilligers was dit natuurlijk niet mogelijk geweest: de juryleden, de telcommissie, de wedstrijdleiding, de leiding, de dames van catering, de EHBO, de dames van de entree, de medewerkers van de Hoekstee en natuurlijk de toestelcommissie. En natuurlijk dank aan familie De Vries die ieder jaar weer hun vrachtwagenweer beschikbaar stelt.

< terug