Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

Onderlinge wedstrijden

Geplaatst door HSV 1946

Wat was het weer een fantastische dag zaterdag 27 januari j.l. Alle kinderen die hebben meegedaan aan de Onderlinge Wedstrijden gingen met een diploma en medaille naar huis. Uiteraard kan er altijd maar een de beste zijn. Van turnen selectie I en II waren dit Hailey en Isa. Van turnen recreatie 6-7/8-9/10+ Mavie, Nena en Mila. Van springen recreatie I en II Evi en Femke en van teamgym selectie I en II waren dit Emma en Sophie.

We hebben ook een ontzettende leuke demo gehad van onze kleuters. Wat een toppers!

Uiteraard willen we heel veel mensen bedanken. We hopen dan ook dat we niemand vergeten zijn, anders alvast sorry. We beginnen met de organisatie van de OW: Demi, Danique, Daniƫlle en Peggy. Teltafel: Els en Rinie. Juryleden: Elly, Evelien, Peggy, Astrid en Pascale. Catering: Jantien, Toril, Yvette, Mirthe en Melanie. Toestelploeg: Patrick, Egbert en Lutzen. Ladyspeaker: Tessa. Ehbo: Daniƫlle. Hand- en spandiensten: Nathali. Assistenten: Yaella, Britt, Yori, Rachel en Leanne. Leiding: Nigel, Jessie, Pascale, Demi en Danique.

Super blij met onze sponsoren: De Hoekse Bezorgslager voor de verzorging van de lunch, Medaillehuis Domburg, DJ Duukie voor de muziek. En ontzettend lief van onze dames van de beweeglessen olv Els, de heerlijke HSV taart.

Ook alle bakouders super bedankt voor de lekkernijen. Het HSV potje is weer goed aangevuld.

Graag tot de volgende keer bij onze jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden!

< terug