Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

HSV got talent groot succes!

Geplaatst door HSV 1946

Zaterdag 23 januari 2016 hadden we onze eerste activiteit van een reeks activiteiten die nog komen gaan. We bestaan dit jaar namelijk 70 jaar en dit jubileumjaar gaan we natuurlijk vieren. Er staan nog diverse activiteiten op de planning met als slot een grote uitvoering.

HSV got talent begon met een heerlijke BBQ georganiseed door Slagerij Cees Groeneveld uit Schiedam. Worstjes, sate, hamburgers, salades, diverse sausje, lekkere toetjes. Aan alles was gedacht en lekker dat het was!

Nadat de buikjes vol waren gegeten en de kinderen knalrood waren van al het springen, begon dan eidelijk HSV got talent. We hadden 9 acts en wat deden ze het allemal goed zeg!

We begonnen met Benthe, Lucy, Lieke en Floor. Zij deden 10.000 luchtballonnen. Daarna waren Edith, Demi, Renate en Danique aan de beurt. De dames Iris en Naomi van de dans deden samen met Zoe van de gym een hele mooie dans. De solo act op Geronimo was van Evy. Ook Floor ging solo op het nummer Hallo Werled. Act nummer 6 was een acroshow van Veerle en Rowan. De enige 2 mannen Daan en Tijs deden een breakdance nummer. Ook Rachel en Danique lieten een mooie turndans zien. En als slot gingen Demi en Danique nog even los op een carnavalsnummer!

Uiteraard was er een heuse prijsuitreiking.

4e zijn geworden: Benthe, Lucy, Lieke, Edith, Demi, Renate, Danique, Yaella, Rachel, Daan, Tijs en Evy.

3e zijn geworden: Rowan en Veerle.

2e is geworden: Floor.

Maar natuurlijk kan er maar een de beste zijn! En dit waren Iris, Naomi en Zoe. Zij behaalde de 1e plaats.

Na de prijsuitreiking ging iederen nog even lekker dansen op de muziek van DJ Duukie. Dennis verzorgde de hele avond de muziek. Toen was het de hoogste tijd om af te sluiten. We kijken terug op een mooie avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Maar eerst gaan we ons voorbereiden voor de volgende activiteit: Heel HSV bakt. Deze bakwedstrijd zal tijdens de Onderlinge Wedstrijden op 13 februari plaatsvinden.

< terug