Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
Nieuws

HSV 1946 zilver tijdens eerste wedstrijd nieuwe seizoen

Geplaatst door Evelien van Leeuwen

Op uitnodiging van GV Barendrecht deed de HSV afgelopen zaterdag mee met de springwedstrijden van regio Rotterdam.
Voor de senioren en junioren van de springselectie was deze wedstrijd een goede oefening voor de komende NK-plaatsingswedstrijden. Tijdens deze wedstrijd werd geen moeilijke serie gesprongen, het doel was vandaag om niet te vallen.

De senioren begonnen op minitramp, Ze hebben het erg goed gedaan en de doelstelling werd behaald. Hier en daar waren sommige dingen nog wat slordig, maar ze lieten zien goed op weg te zijn voor de NK plaatsingswedstrijd.

Hierna was het de beurt aan de junioren op de minitramp. Zij hadden dezelfde doelstelling en deze is helaas niet behaald. Wel lieten de junioren zien goed op weg te zijn met hun programma voor de plaatsingswedstrijd.

Na een aantal rondes wachten mochten de jeugdmeisjes hun wedstrijdoefening op de lange mat doen. Voor deze meisjes, allemaal uit de turnselectie van HSV, was het een oefenwedstrijd, aangezien de meeste dames uit deze groep nog nooit een echte wedstrijd gedaan hadden. Door super netjes te werken en goed op te letten kwamen deze dames zelfs, met een mooie 2e plaats, op het podium terecht!

De junioren en seniorenploegen mochten hierna ook nog pegasus springen. Ook hier was het de doelstelling om geen grote fouten te maken. Dit is bij beide teams helaas nog niet gelukt en dat betekent werk aan de winkel de komende weken. Over drie weken proberen de junioren en senioren zich in Landgraaf te plaatsen voor het NK.

< terug