Agenda
Er staat niets op de agenda gepland.
Sponsors
I did it
oktober 2017
Jeandray Leigh Hanson

Donderdag 26 oktober is er weer een I DID IT shirt uitgereikt bij HSV1946!  Dit maal gaat het shirt naar Jeandray Leigh Hanson! Vorig jaar waren er heel wat momenten waarop er salto’s in de valkuil werden gesprongen en Jeandray Leigh vond dit maar niks. Ze deed er alles aan om deze salto niet te hoeven springen. Na een gebroken been door een vervelende val van haar fiets en een zomervakantie verder zijn we weer hard gaan trainen. Opeens verdween haar angst en sprong Jeandray Leigh achter elkaar salto’s in de valkuil. Nu vraagt ze zelfs wanneer we weer salto’s in de kuil gaan springen! Ik zeg een top prestatie en zeker verdient!

april 2017
Yanoah Kroonen

Deze maand hebben we een I DID IT shirt uit mogen reiken aan Yanoah Kroonen. Hij zit nu ongeveer een jaar bij ons op de kleutergym en hij heeft op 6 april j.l. voor het eerst de borstwaartsom alleen gedaan. Dit is natuurlijk heel knap voor iemand die op de kleutergym zit, want meestal beginnen we met het aanleren van de borstwaartsom als de kinderen iets ouder zijn. Maar Yanoah heeft laten zien, dat kleuters dit ook al heel goed kunnen. Naast dat Yanoah al goed de borstwaartsom kan is hij ook nergens bang voor. Hij springt, duikt en valt overal op en af. En daar houden wij wel van. Yanoah heeft zijn shirt uitgereikt gekregen tijdens de kleuterproeven op donderdag 13 april j.l.

december 2016
Roos Bergeman

Je hebt van die mensen die net wat harder hun best blijven doen dan andere. Ze hebben heel veel moeite met iets, maar blijven ervoor vechten tot het uiteindelijk lukt. Roos is ook zo'n meisje. Al jaren is zij hard aan het trainen om de salto tot stand te kunnen maken. En een paar weken geleden is het haar dan eindelijk gelukt. Zo'n prestatie verdient natuurlijk wel iets moois. Daarom heeft Roos het I did it shirt gekregen. 

juli 2016
Guus Molenaar

We hebben weer een I DID IT shirt kunnen uitreiken. Dit shirt is bedoelt voor onze leden die iets speciaal hebben gepresteerd. Dit kan zijn een sprong waar ze al jaren voor aan het trainen zijn, maar het kan ook zijn dat leden spontaan geld hebben ingezameld voor nieuwe toestellen o.i.d.

Deze maand hebben we een I DID IT shirt uit mogen reiken aan Guus Molenaar. Hij deed voor het eerst mee aan het NK individueel op C niveau op 25 juni jl in Rotterdam. Naast dat Guus in de ochtend wedstrijd al 2e werd op MT Pegasus, verbaasde hij iedereen bij HSV door de eerste plek te score op Minitramp en dus Nederlands Kampioen werd.

Daarom heeft Guus deze maand het I DID IT shirt gewonnen.

april 2016
Danique Dukers

Deze keer heeft Danique Dukers dit shirt gewonnen. Waarom?

Danique vond een dubbel salto springen altijd eng. Op de les hadden ze van alles geprobeerd, van salto gordels tot hoog vlak. Danique wilde deze dubbel salto wel springen, maar de angst zat haar in de weg. En het frustrerende voor haar was toch wel dat ze al haar groepsgenoten wel iedere les een dubbel salto zag springen. Tot vorig jaar, toen ze eindelijk in de kuil de dubbel salto sprong. Na hard oefenen en vertrouwen opbouwen is het haar gelukt. Danique heeft na 4 jaar keihard oefenen eindelijk haar dubbel salto gesprongen op de wedstrijd. En daarom verdient zij dit I did it shirt.

juni 2015
Sam de Ruijter

'I did it'- shirt uitgereikt!

Afgelopen donderdag was het eindelijk weer zover. We hebben het 'I did it'-shirt kunnen uitreiken. Deze keer ging het shirt naar Sam de Ruijter van de kleutergym.
Waarom heeft Sam dit shirt ontvangen? Sam vond het altijd heel eng om over de kop te gaan en dan vooral het duikelen aan de rekstok. En Sam is niet de enige hoor! Het komt bij jonge kinderen vaker voor dat ze niet "over de kop" durven. Dit is een van de meest voorkomende gevallen van klassieke "gym-angst". Door thuis met zijn moeder veel te "oefenen" aan het klimrek in de speeltuin, durfde Sam nu wel over de kop te gaan. Hij duikelt nu zo snel aan de rekstok, dat je niet eens meer kan zien dat hij dit ooit eng heeft gevonden. En dat vinden wij zeker een 'I did it'-shirt waard!

 

augustus 2014
I did it 2014-2015

Dit seizoen starten we weer met een nieuwe I did it.

Wanneer kom je in aanmerking voor het I did it shirt? Tja, dat is moeilijk aan te geven. Er zijn geen strikte richtlijnen voor. Om toch een beetje een idee te krijgen, moet je de I did it prestaties van afgelopen seizoen maar eens doorlezen.

november 2013
Joyce Brochard

2 jaar geleden was Joyce nog bezig met arbier flikflak. Die lukte de ene keer wel de andere keer niet.

Nu na 2 jaar is Joyce lid van het team dat 3e werd op het afgelopen nk airtumbeling. Ook individueel deed ze voor het eerst mee en ze werd gelijk 27e van de 50 meisjes wat een super prestatie is!

september 2013
Demi Woerts

Demi "dit it". Na 8 jaar lang niet gedurfd te hebben, is zij op het trainingsweekend op de brug van de lage ligger overgesprongen naar de hoge ligger op 1.80 wijdte. Ook nu merken we dat het nog steeds eng is. Maar omdat Demi nooit opgeeft komt het overspringen in onze eigen gymzaal, vast snel genoeg.

Klik hier voor het filmpje.
augustus 2013
Marja van Zwienen

"Marja van Zwienen zit al ruim 20 jaar bij ons op de conditie les.

Zij beweerde altijd, dat ze de oefening "spreidzit en armen op de grond leggen" niet kon en dat ze het nooit zou leren, maar na een paar weken doorzetten onder leiding van Annemarie van Geest is het haar  nu toch gelukt. She did it."

juni 2013
Eva Koorn

Zij heeft het I DID SHirt van juni verdient omdat zij bij de afdeling dans snel leert en het afgelopen jaar een geweldige progressie geboekt en moeilijke choregrafieen geleerd heeft.

mei 2013
Donna Louarde

Zij heeft in haar eerste jaar als selectie turnster de gouden medaille weten te behalen op de turncompetitie. Terwijl 90% van de concurrentie veel langer turnt.
Onder andere door deze brugoefening

Klik hier voor het filmpje.
maart 2013
Djenti Verbrugge

Nog maar net bij de springselectie en nu al een mooie gestrekte schroef kunnen uitvoeren!

februari 2013
Viola de Vries

Wist als eerste recreatie turnster een dubbele salto springen!

januari 2013
Leanne Stolze

Enorm gegroeid in zelfvertrouwen. De nieuwe onderdelen vliegen ons om de oren. Zoals ook deze sprong met plank!

Klik hier voor het filmpje.
januari 2013
Sportploeg van het jaar

Amber van Duijne, Jessie Pieper, Melanie Prins en Alana le Feber wisten eerste te worden op de turncompetitie vorig seizoen en werden hiermee uitgeroepen tot jeugdsportploeg van het jaar 2012!